NL – Wat wij doen

This is in Dutch, Dit is in Nederlands.

Wat doet Stichting House Of Tails?

Wij zijn een Stichting die opkomt voor de verbetering van de leefomstandigheden van verlaten dieren en met name honden.

Beleidsplan House Of Tails 2022

Daarnaast ondersteunen wij een belangrijk project in Thailand die zorgt voor een groot aantal verlaten honden genaamd Baan Haang Kradik. Hun verhaal staat hieronder:

Wij zijn een hondenopvang voor verlaten honden die niet meer welkom waren. Wij zijn begonnen deze op te vangen. Het zijn er tussen de 50 honden en er zijn nog 12 katten op 1 locatie en nog 10 honden op de oude locatie. We hebben hierbij een paar prioriteiten:

Onderdak en veiligheid

Ze hebben een plaats nodig om tijdens regenbuien te kunnen schuilen, om te schuilen voor soortgenoten, om rustig te kunnen eten, om loopse honden apart te kunnen houden, om zieke honden apart te kunnen houden enzovoorts. Dit zijn drie hokken en een ren met een waterbakje om in te spelen voor de afkoeling:

Medische zorg

Honden hebben veel medische zorg nodig. Vaccinaties, sterilisatie, anti-teken behandeling, wondverzorging van beten of aanrijdingen, infecties. Maar ook de nasleep van ziekten, zoals de hond in onderstaande foto (Mongkut). Mijn vrouw heeft een paar maanden buiten geslapen bij deze hond om continue eten en drinken en infuus toe te dienen omdat hij het zelf niet meer kon. Inmiddels loopt hij weer zelfstandig rond.

Een klein beetje geluk in het leven

Wij proberen te zorgen voor een slaapplaats met een dekentje, droog. De honden kunnen meeste van de tijd vrij rond lopen overal. Dat is ook buiten de hekken bij de buren. Een voorbeeldje is tussen een stukje geplante bomen bij de buren hieronder. Dit zijn Pei en Naam Deng. Pei was aangereden door een auto en heeft een poot moeten verliezen, maar inmiddels rent hij bijna net zo hard als ooit. Tussen de bomen is er meer schaduw.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken alle vormen van hulp. Het lopende houden van een hondenopvang als dit kost veel tijd en energie en geld. Wij vragen u vriendelijk om een bijdrage om onze doelen te bereiken voor deze groep honden.

Op deze pagina kunt u de diverse methoden vinden om ons te steunen via directe bank overboeking, PayPal en CreditCard:
De Support Us pagina kunt u hier vinden of bovenin het scherm als een aparte pagina.

Wij en de honden danken u hartelijk!